A Cash Lady egy angliai alacsony összegű kézpénz kölcsönt szolgáltató cég. Ez egy rövidtávú hitelközvetítő, ahol a maximális igényelhető kölcsön összege £300. Hasznos lehet, ha megszorulsz.

Személyesen még ugyan nem próbáltam, de szerintem ez végül is a Provident Angliai megfelelője. Természetesen hasonló feltételek mellett működik, mint az említett Magyarországi hitelező létesítmény, tehát a kamatok nem a legkedvezőbbek, de bármikor megszorulhat az ember és nem mindig van kéznél a család vagy a haverok, hogy kisegítsenek fizetésig. Bedögölhet a hűtőszekrény, vagy a mosógép, és akkor jól jöhet egy gyors kápé segítség.

Tehát, mint említettem a kamatok nem a legkedvezőbbek, de hát nem is egy hosszú lejáratú hitelről van szó, ahol a felvett összeg többszörösét fizeted vissza, mire letörleszted.

Példának okáért, ha a Cash Lady-től felveszel 200 fontot 4 hetes időtartamra, akkor 258 font lesz a teljes visszafizetendő összeg. Tehát minden százasra kábé 29 font kamatot fizetsz.

Hogyan működik?

Viszonylag gyors a kérvényezés, kitöltöd az igencsak rövidke online kérvényt, és ha elfogadják, akkor akár egy órán belül megkapod a pénzt.

Mi kell hozzá?

 • A személyes és munkahelyi adataid
 • Mennyi a fizetésed
 • Banki adataid

Ezután, a kölcsönadó cég elküldi neked az ajánlatát, és ha elfogadod, akkor mehet a hajó. Általában 28 napra kapod a kölcsönt és a visszafizetési dátummal kapcsolatban te határozhatod meg a legmegfelelőbb napot, például amikor biztos vagy benne, hogy a pénz a számládon lesz.

Arra természetesen ügyelj, hogy időben fizess, mert mint minden más hitelezőnél, itt is érvényesek a késedelmi kamatok.

Ja, és persze magától adódik, hogy Angliában, illetve Nagy-Britannia területén kell laknod, ahhoz, hogy készpénz kölcsönt igényelhess.

Remélem soha nem lesz rá szükséged, de ha mégis, akkor a CashLady honlapján kérvényezheted.

 

 

Angliai kézpénz kölcsön – Cash Lady

3 thoughts on “Angliai kézpénz kölcsön – Cash Lady

 • 2017-02-14 at 18:01
  Permalink

  hol lehet igenyelni es kell elore fizetni

  Válasz
  • 2017-02-14 at 18:06
   Permalink

   Csak írd be a Google-be, hogy „Cash Lady” és a honlapjukon lehet igényelni. Sok sikert!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leave the field below empty!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .