Autókölcsönzésre nincs gyakran szüksége az embernek, viszont, mint bármi mással, soha sem lehet tudni, mikor jön jól egy ilyen lehetőség. Bármikor előfordulhat, hogy szívesebben utaznánk kocsival, mint tömegközlekedéssel, viszont egy-egy alkalom kedvéért még nem veszünk autót, főleg az angliai fenntartási költségek mellett.

Például, ha Londonban lakunk, és négyen haverok elhatározzuk, hogy elugornánk Birmingham-be rég nem látott barátainkkal bulizni egyet a hétvégén, lehet, hogy még olcsóbban is megjárnánk egy kis kocsit bérelve az utat, de még ha nem is, akkor is kényelmesebben utazunk, nem vagyunk időhöz kötve, nem beszélve magáról az autózás bulijáról. Az Avis Rent-a-car UK viszonylag kedvező áron ad ki bérbe személyautót. Hogy csak egy példát hozzak fel: egy Ford Focus méretű kocsi két napra, ha ugyan oda viszed vissza, ahonnan elhoztad, Már 71 fontért bérelhető. Ez annyit jelent, hogy mondjuk kihozod pénteken 12:00 órakor, és visszaviszed vasárnap ugyanúgy déli 12:00 órakor. Épp belefér egy hétvégi kiruccanás, és ha tegyük fel négyen vagytok akkor ez fejenként 18 fontba kerül. Nézd csak meg mennyiért utaznátok négyen oda-vissza Birmingham-be tömegközlekedéssel? De ez csak egy példa volt, nehogy elkezdjetek nekem megrovó leveleket írni, hogy utánanéztél, és tömeggel meg lehet úszni £1.99-ből London – Glasgow-t oda vissza, ha három évvel előtte lefoglalod az „Utazz Ingyen” lovaskocsi társaságnál…

Csak hogy még egy pédával éljek; van egy magyarországi barátom, aki viszonylag gyakran jár angliába üzleti ügyben. Míg itt van, elég sok helyre kell neki mennie, és ezt nem tudná megoldani tömegközlekedéssel. Gyakran én hordtam őt, de hát én sem érek rá mindig, így, hogy függetlenebb legyen és ne kelljen hozzám alkalmazkodnia, kipróbálta a kocsikölcsönzést. Azóta is gyakran jár ide, de már nem kell nekem hálálkodnia, hanem egyszerűen kibérel egy kocsit és úgy intézi a dolgait. Ha hozzám jön, akkor csak azért, hogy hozzon egy jó üveg hazait 🙂

Természetesen nem mindenkit érdekel egy ilyen lehetőség, de akit igen, annak szívesen ajánlom. Arról viszont ne feledkezzetek el, hogy hogy ez az ár, mint minden akciójuk csakis online foglalásnál érvényes, ha a telephelyen fizeted kb 20%-ot rátesznek.

Ezen kívül természetesen a szolgáltatás rengeteg variációval bővíthető, például máshova viszed vissza a kocsit, mint ahonnan kihoztad, vagy egyáltalán nem kell érte menned, vagy visszavinned, mert ha azt kéred, elhozzák neked, és el is mennek a gépjárműért. Na persze nem csak Fiat 500-ast meg Ford Focus-t lehet bérelni, hanem olyan luxus körülmények közt is autókázhatsz, mint például a Mercedes E-class.

Aktuális Akciók
Akció 
Kupon Kód
Érvényesség
Húsvéti akció – kölcsönözz már £13-ért naponta egész áprilisban

  Kattints ide 

2014.04.01 – 2014.04.30
     

 

Tehát, ha kocsit akarsz bérelni Angliában jó áron, akkor kattints ide:

Autókölcsönzés Angliában – Avis Rent-a-car

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leave the field below empty!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .