tromaktiko15235.jpg

Au pair, gyerekfelügyelő munka!

A havi fizetésed nettó 1300 euró lesz.
A munkaprogram reggel 8 órától délután 5 óráig tart. Heti 45 óra.
A gyerekek 5, 3 és 2 évesek. Fontos, hogy a gyerekfelügyelő szeresse a vidéki életet, mivel a család egy kis faluban él, Hugginstownban (Kilkenny megye).
A hétvége szabad, de nagyon ritkán előfordul, hogy hétvégén is dolgozni kell szombaton vagy vasárnap. Azonban a heti 2 szabadnap ilyenkor is biztosítva lesz.
Az anyuka egy lovardát vezet a szülei farmján így a gyerekfelügyelő és a gyerekek is napközben a nagyszülők farmján tartózkodnak majd. A nagymamával közösen kell felügyelni a gyerekekre.
Ben, a nagyobbik fiú reggel 9 órától délután 2 óráig iskolában van. Jack heti 3 alkalommal előkészítőbe jár, reggel 9 órától délig. Daniel a legkisebb otthon van és ő rá a nagymama meg a gyerekfelügyelő vigyáz fel.
A család teljes ellátást biztosít a gyerekfelügyelőnek illetve saját szobája és fürdőszobája lesz.
Az előző gyerekfelügyelő a következő sorokat írta a családról:
”Nagyon nyílt, kedves és barátságos családról beszélünk, ahol biztosan jól fogod érezni magad. Sajnos nem mindig sikerül olyan családot találni ismeretlenül, ahol zökkenőmentesen mennek a dolgok az elejétől, hiszen új környezet, idegen nyelv és még számodra idegen életforma lehet ez, de ez a család igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy beilleszkedhess és családtagként kezelnek. Külön szoba és fürdőszoba biztosítja számodra a magánszférát, ha tanulni szeretnéd az angolt vagy bármilyen kérésed lenne, nyugodtan fordulhatsz hozzájuk segítségért. ”
Elvárás, hogy a gyerekfelügyelő társalgási szinten beszélje az angolt, szeresse a vidéki életet és legyen némi tapasztalata a gyerekfelvigyázás terén.

Az ügyintézés teljesen INGYENES (nincs közvetítői díj vagy egyéb illeték).
További információkért:
• Hívj: (004) 0747 933 592
• Írj: edina@ijcjobs.com

Gyerekfelügyelő munka Írországban hölgy számára, januári kezdéssel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .