London vagy Anglia más városába munkát keresünk!

Szállodai munkák (kisebb vagy közepes méretű hotelek) vagy gyári-szalag munkák (közepesen fizikai) érdekelnének-keresünk (vagy egyéb munka javaslatokat is meghallgatunk-várunk).
A munka mellé a szállásban is segítséget kérünk egy double room vagy két single szobát bérelnénk.

NI és angol bankszámlával és telefonszámmal még nem rendelkezünk. Augusztus elejei kezdéssel tudunk kezdeni-munkába állni.

Én 31 éves férfi vagyok.
Munkatapasztalat: Logisztikai asszisztens, komissiózó, takarító, betanított munkák, ügyfélkapcsolati munkatárs, posta dolgozó, kézbesítő és irodai adminisztrátor.
Egyéni készségek, kompetenciák: A munka ösztönöz és motivál engem lehetővé teszi, hogy egyszerre használjam a kreatív és analitikus képességem.

Anyukám 51 éves (fitt).
Munkatapasztalat: Buddha Bár Hotel – közös terület takarító, China Mart és Ikea áruházakban meg csoport vezető volt két takarító cégnél. Több mint 15 éve csinálja a takarítást. Mellékállásként még amerikai magán iskolában, nyelviskolában, irodákban és magánházaknál is takarított. Ezelőttről konyhai kisegítőként és eladóként is dolgozott konyhán.
Takarítói munkáját referencia levéllel is jutalmazták már.

Megbízhatóság, szorgalom és felelősségvállalás jellemez minket. Az én angol nyelvtudásom csak nagyon minimális és anyukámé meg szinte semmi. Én már jártam Angliában többször nyaralni (London, Leeds).

Ha tud így valaki segíteni a munkában akkor kérem jelezze felém:
Telefon és Viber: 06205713049
Skype: csikoszoltan_4_1
Mail: csikoszoltan_4@hotmail.com

London vagy Anglia más városába ketten munkát keresünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .