Mielőtt Londonba érkezel minden képpen foglalj szállást. Ez az egyik  legfontosabb lépés a készülődés ideje alatt.Kell lenni egy bázisodnak, ahonnan a londoni életed elkezdheted. Ájánljuk magunkat a figyelmetekbe, mivel 11 éve szállás kiadással foglalkozunk, több ezer magyar kezdte nálunk londoni életét. Szállásaink London 2-es, 3-as, 4-es zónáiban, találhatóak, Észak, Kelet, Nyugat és Dél Londonban. Házaink kiválasztásakor figyelembe vettük, hogy kényelmesen és gyorsan tudjatok közlekedni és hogy munkahelyekben se legyen hiány a környéken.

Miért fontos, hogy fix szállásod legyen mire megérkezel?

Már eleve kellemetlen még elképzelni is a szituációt, amikor bőrönddel megérkezel egy idegen városba és szállást keresel. Minden idegen, minden új, alig várod, hogy egy biztos helyet tudj magadénak. Egyébként is, hol keresnél szállást?

Sokan gondolják, hogy pár napot hostelben, vagy hotelben megszállnak (nagyon drága) és azon a környéken keresnek szállást, ahol munkahelyet találnak. Botorság. A munkaadók egyik fő elvárása, hogy a környéken lakj. A szálloda nem elfogadott. Ügynökségeken való regisztrációhoz sem felel meg az ilyen lakcím, sem az „ideiglenesen barátoknál lakom” sem.

Bankszámla nyitáshoz, NI intézéséhez ugyancsak szükséged van az állandó lakcímre. Tehát FOGLALD LE ELŐRE a szállásod.

Miért nem ajánljuk azokat akik hivatalosan nem szállás kiadással foglalkoznak?

Közel sem biztos, hogy az előre lebeszélt szállásod tartják addig amíg megérkezel. Naponta keresnek meg bennünket indulás előtt 1-2 nappal, vagy az érkezés napján a kiérkezők, hogy lemondták a szállását, vagy nem tudja elérni azt akinél szállást foglalt. Hirtelen beesőknek kevés az esély, hogy tudunk szállást adni.

Ha nálunk foglalsz szállást nem érhet ilyen meglepetés. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy 11 éves munkánkat, hírnevünket tönkre tegyük ilyen botlásokkal. Nagyon sokszor fut be hozzánk panasz a „ma nyílt és holnap már sehol sem lesz” kis irodákkal kapcsolatban, hogy elvettek 1 hónap lakbért, szállást nem adtak és azóta sem lehet őket utol érni. Ne tedd ki magad ennek. Menj a biztosra, foglald le szállásod előre nálunk.

Téves hozzáállás, hogy előszőr munkád legyen, aztán jöhet a szállás. Munka mindenhol van. Legyen szállásod és annak környékén keress munkát. Később már egy jó munkaajánlat miatt érdemes költözni, de először bármilyen munkát fogadj el, mert az élet Londonban nagyon drága. Válogatni már rá érsz akkor is amikor van munkahelyed, ahol megkeresed a napi fenttartásodhoz szükséges pénzt.

Amit a szállásainkról tudni kell:

Magyarok lakta londoni szállásaink 3-6 szobásak, ahol a ház nagyságától függően 1-3 fürdőszoba, wc, közös konyha, étkező, némely esetben nappali áll a rendelkezésetekre. Az árak minden esetben tartalmazzák a rezsit és a wifis internetet.

Konyháink felszereltek, minden házban van mosógép. Házaink nem dohányzóak, cigarettázni csak az udvaron lehet.

Közös érdekünk, hogy lakóink dolgozzanak és fizetőképesek legyenek, ezért igyekszünk segítséget nyújtani a munkakeresésben. Tévedés ne essék, nem vagyunk munkaközvetítők, csak segíteni tudunk.

Sokan nem akarnak kimozdulni a kényelmi zónájukból és kiérkezéskor saját különálló lakást szeretnének. Ezt felejtsd el. Ez nem Magyarország. Itt külön magadnak bérelni nem tudsz, amíg nincs biztos, jól fizető állásod, és 3-6 hónapra visszamenőleg angol bankszámlára befutó jövedelmed. Arról nem is beszélve, hogy 1 ember, minimálbérből nem is tudná fedezni a lakbért és a rezsit.

Sokan szeretnék londoni életüket külön, 1 ágyas szobában kezdeni. Ez is elég drága, tartogasd ezt a lehetőséget arra az időre, amikor már lesz biztos munkahelyed. Ha egyedül érkezel foglalj inkább osztott szobát, mi adunk melléd magyar szobatársat és sokkal olcsóbban megúszod.

Foglalásod az érkezésed előtt minimum 3 héttel, de akár hónapokkal előbb is intézhetzed.Kérhetsz reptéri fuvart (FIZETŐS) vagy küldünk részletes tájékoztatót, hogyan tudsz tömegközlekedéssel eljutni a szállásodra.

Várunk Benneteket szeretettel:

Angliai Segítség és Tanácsok és a Magyarok Londonban csapata

Elérsz bennünket telefonon Magyarországról: 06-70-6105-888

Angliából: 02080907159

vagy e-mailben: amagyaroklondonban@gmail.com  ( ha levélben keresel meg bennünket add meg a telefonszámodat is)

skypon is megtalálsz bennünket: magyarok.londonban

 

 

Szállás Londonban

Egy gondolat a “Szállás Londonban” -hoz

  • 2018-02-10 at 14:14
    Permalink

    Szia szeretnek szobat a jovo hettol. Csutortoktol. 2 szemelyre. Hol es mennyiert tudnal ajanlani. Koszonom a valaszod. Zsuzsi.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leave the field below empty!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .