Nagyon nem szeretnék senkit megbántani, ezért előre leszegezem, hogy csak jó tanácsként íródott ez a kis szösszenet.

Biztosan lesznek, akik magukra ismernek a cikket olvasva, ezért újfent leszögezem,hogy nem rosszindulatból írom ezeket a sorokat, csak szeretném, ha eséllyel indulnátok a munkakeresésben.

Mivel egész nap keresem a friss angliai álláshirdetéseket és osztom meg veletek, rengetegen félre értik és nekem írják a jelentkezést. Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérjelek benneteket, ne nekem írjatok. Minden hirdetés alján ott a telefonszám, vagy a link, amin bővebb információt kaphattok és jelentkezhettek egy-egy hirdetésre. Amennyiben a google link nem linkként jelenik meg nektek, másoljátok ki és helyezzétek be a keresőtökbe.
Naponta tucatjával kapom a leveleket és meglepve olvasom jelentkezéseket. „tetszik a munka, hívj fel.gyuri” vagy „érdekel, írj”, „ Én is munkát keresek épp, mikor kell dolgozni?”, „ Angliában vagyok munkát keresek, mindenhez értek. Hívj!!!!”
„KELL A MUNKA”, „ Én vagyok a te embered, keress”, „mennyi a zsozso?”  és még sorolhatnám.
Kedves angliai munkakeresők! Ebben az országban minden munkára több tucat érdeklődő jelentkezik. Add meg az esélyt magadnak, hogy te lehess az, aki az általad megpályázott angliai állást megkapja! Legyen egy normális önéletrajzod (CV) amit elküldhetsz egy-egy ajánlatra. Az esélyed nulla, amennyiben ilyen üzenetekkel jelentkezel. Amennyiben telefonszámot adott meg a hirdető, hívd, és ne te küldj telefonszámot neki, hogy hívjon fel. Az angliai állások nagy része angol hirdető által feladott, ha esetleg nekik érkeznek ezek a jelentkezések, amiket tévedésből nekem küldtök, mit kezdenek vele? Tegnaptól minden magyar állás ajánlat mellé oda teszem, hogy magyar hirdető adta fel. De a saját érdeketekben kérem ezekre a hirdetésekre is CV-t vagy rendes jelentkezést küldjetek. Amennyiben nyelvtudás hiányában nem tudsz, egy tuti önéletrajzot összeállítani keress meg és adok egy elérhetőséget ahol szakember meg írja a CV-d.
Sok sikert kívánok nektek és mielőbbi munkakezdést!

Minden Facebookos megosztást köszönünk!

Munkakereséssel kapcsolatos hibák 1.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leave the field below empty!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .