Raktári munkalehetőség Purfleet (Essex)-ben!

Friss árut forgalmazó brit cég raktárába keresünk fizikai munkára raktáros/rendelés összekészítő munkatársat. A munka jellege miatt kizárólag férfiak jelentkezését várjuk.

Teljes munkaidős állás, napi egy műszakban vasárnaptól péntekig, szombatonkénti pihenőnappal. A műszak reggel 9 és 11 óra között kezdődik, a beérkező áruk függvényében. Nem hűtött raktárban kell dolgozni.
Szerződéskötés közvetlenül a munkáltatóval, tehát nem ügynökségen keresztül alkalmazzuk a sikeres jelöltet. Fizetés minden pénteken bankszámlára utalással.
Kezdő bér: £20.000/év.

A feladatok: napi rendelések összekészítése raklapokra, árubeérkezéskor segíteni a kirakodásban, raktári rend fenntartása, eseti jelleggel áru válogatása, csomagolása, stb.

A munkavégzés helye: RM19 1NZ – Purfleet, Essex. A raktár tömegközlekedéssel megközelíthető, de kérünk minden jelentkezőt, hogy előzetesen ellenőrizze, hogy meg tudja-e oldani a munkába járást.
Már meglévő NI-szám és brit bankszámla a jelentkezés feltétele!

Személyes interjúra időpontot egyeztetni velem lehet a 07907934122-es telefonszámon.
Tankó Zoltán

Raktári munka Kelet-Londonban, Purfleet (Essex)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .