Takarító munkalehetőség!

MAGÁNHÁZAK, IRODA, RENDELŐ TAKARÍTÁSA + vasalás!
(Nem Agency-s munka!)

Londonban lévő kis csapatunkba részmunka időre keresek 2 lányt kezdésnek: hétfő, szerda, csütörtök, péntek és szombat 26 óra/hét valamint kedd, szerda csütörtök és péntek 23.25 óra/hét .
Valamint 1 lányt hétfőtől szombatig 38.25 óra/hét. Reggeli kezdéssel átlag 8.00-kor. Privát házak, lakások, takarítására + vasalás. Későbbiekben még több óraszám várható!

Időszakonként emelkedő bérezés. Próba időszakra kezdő órabér £ 8.40/óra.

Nincs szükség gyakorlatra és nyelvtudásra. Betanítás biztosítva van. Hosszú távú munka, tiszta rendes helyekkel és megbízható, kedves kliensekkel. A munkát csak magán vállalkozóként tudod csinálni, előny ha már az vagy (self employ). A munkák főként, Earlsfield, Southfields, Surbiton,Wandsworth Park Royal es Holborn környékén vannak. E helyek között kell adott napokon közlekedni.
Az 1-es zónában elvégzett munkáért napi +£4 -et fizetek az utazásra (heti 2 nap).
Ezeknek a környékén lakók jelentkezését várom. Más körzetekből is szóba jöhetnek abban az esetben ha nem okoz problémát a fent említett körzetekbe házak között sétálni és utazni. Szépen, igényesen, alaposan, ütemesen dolgozni tudó lányok jelentkezését várom.

További információkat a telefonos interjún beszéljük meg.
Csörgess meg és visszahívlak, ha nem vagyok elérhető küldj sms-t légyszíves. Eszter: 07944173845

Takarító munka Londonban, nyelvtudás nélkül
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .